Sukkerno tampong etter fødsel

sukkerno tampong etter fødsel

Hei! Er nå 3 uker siden jeg fødte,alt gikk veldig fint, måtte bare sy ett sting og alle sår var tilhelet 5 dager etter fødsel. Blør litt, men trenger ikke bruke kraftige bind. Når kan man begynne å bruke tamponger igjen etter en fødsel? Mensen er tilbake forlengst, ahrg. Glemte å spørre legen sist jeg var der. 8. aug Min trøst er at det frister nok ikke å pytte en tampong oppi der rett etter fødselen uansett, og noen uker etterpå. Så kanskje savnet ikke blir så ille.

Sukkerno tampong etter fødsel -

Vet du hvordan man kan se at en blondine har brukt dataen din????? Har skjønt der er her man skal komme med de mere seriøse problemene sine Selv har jeg ingen problemer med å bruke tampong etter fødsel, men vet at det. Kirkens styremøter antall single norge Stavanger - dating sukker no Mosjøen. Hei! Er nå 3 uker siden jeg fødte,alt gikk veldig fint, måtte bare sy ett sting og alle sår var tilhelet 5 dager etter fødsel. Blør litt, men trenger ikke bruke kraftige bind. Tamponger, bind, menskopp og PMS er noe av det vi tar for oss. hva som skjer underveis, plager man kan få og selve fødselen tas opp! Vi tar opp hva alkohol gjør med kroppen, både før og etter inntak, og vi deler egne erfaringer om temaet. .. Er det et nederlag å opprette profil på thelastsalute.eu i håp om å finne den rette?.

Sukkerno tampong etter fødsel -

Sebastian og Therese er på besøk oss i Kroppslig for å snakke om akuttmedisin, og hva det er viktig å tenke på dersom du skulle havne i en akutt situasjon. Sondre, Kari og Emilie tar deg med inn i forelskelsens verden. En liten søt en for de som liker barn sukkerno tampong etter fødsel