Avslutte facebook konto norske chatterom

avslutte facebook konto norske chatterom

jul Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post. mar Å deaktivere en profil er i praksis det samme som å slette den. Profilen forsvinner fra Facebook, og du kan velge å ikke motta flere e-poster fra. jan En minnekonto innebærer at profilen blir stående og at det kan legges inn kommentarer. Kun eksisterende venner vil ha tilgang til bilder og.

Videos

Animator vs. Animation IV (original) Ticketmaster Norge, Postboks Sentrum, Oslo. Alle rettigheter. The latest Tweets from Norsk Golf (@NorskGolf). Offisiell Twitter-profil med ferske oppdateringer fra Norges største nyhetsside for golf. Tips til. Tabell 6: Informasjon om endringer og avslutning i EPR og RFD 93 . private chatterom og selvvalgte grupper. . 13 På norsk er General Data Protection Regulation ofte navngitt som personvernforordningen. Dersom jeg på å få tilgang til en Facebook-konto gjentatte ganger uten autorisasjon.

Avslutte facebook konto norske chatterom -

Da jeg flyttet fant jeg likevel ut at jeg ville opprette en ny konto, mest av alt for å holde kontakt med venner og kjente i Norge og utlandet. Les noen råd om passord her: Andre som er særlig verdt å kikke gjennom er Sikkerhet og innlogging og Personvern. Jeg ønsker å slette eller hedre profilen til en som er død. avslutte facebook konto norske chatterom